Posiadanie prawa jazdy kategorii BE jest wymagane jezeli kombinacja: auto + przyczepa jest ciezsza niz 3500kg. W wielu przypadkach bardzo szybko okazuje sie ze nasza ze masa calkowita tej kombinacji zostala przekroczona. Zeker bij het vervoeren van een boot, paardentrailer of caravan is het BE rijbewijs vaak vereist. Met onze dagopleiding kun je in 1 dag het BE rijbewijs halen! 

Het bezitten van rijbewijs BE is verplicht in de volgende situatie:

  • De auto en de aanhanger wegen samen meer dan 3500kg

Voor het halen van een BE Rijbewijs is geen apart theoriecertificaat nodig, maar je moet wel een praktijkexamen afleggen bij het CBR. Voordat je dit examen kunt afleggen, is een goede voorbereiding noodzakelijk. Het aantal lessen dat je hiervoor nodig hebt is verschillend per persoon.

Start rijopleiding

Wij starten de opleiding met een intake op onze vestiging in Pijnacker. Tijdens de intake ga je met de coach rijden in een BE-combinatie. Zo krijgen wij beide een beeld van jouw rijvaardigheid en kunnen wij jou een advies op maat geven om het aanhanger rijbewijs te halen.

Na de rit vertellen wij je alles over het BE-rijbewijs en over de mogelijkheden bij Van Buuren. In de meeste gevallen plannen wij samen met jou direct een datum voor de dagopleiding. Wel zo makkelijk!

Praktijk

De praktijklessen voor het aanhanger rijbewijs worden gegeven van maandag t/m vrijdag (08:00 uur - 18:00 uur). Je volgt de rijlessen in een Volkswagen Transporter met aanhanger. Het praktijkexamen vindt plaats bij het CBR in Rijswijk, Rotterdam of Leiden.

Let op: voor aanvang van de praktijkopleiding BE dien je in het bezit te zijn van het B rijbewijs!

0031 629 226 778

Rotterdam, Netherlands

  • TikTok

©2018 by Silver - Rijschool.