top of page

Trotse sponsor van BVCB Bergschenhoek

In 2019 heeft mijn zoon Mats een "voetbal carrière" bij de BVCB Bergschenhoek begonnen.

In 2020 ben ik officieel ook zelf op nieuw gestart als een jeugdtrainer. Zeer fijn dat mijn jarenlang ervaring weer ingezet kon worden. Fantastisch om nu met mijn eigen zoon te trainen. Omdat BVCB een zeer goed georganiseerde voetbal club is en de sfeer is fantastisch, hebben wij eind van 2020 contact opgenomen met de vereniging manager over club sponsoring. Sinds eerste contact wisten we dat deze een goede beslissing was. De kenmerken van de club komen overeen met de kenmerken van mijn bedrijf Silver Rijschool: duidelijkheid, vriendelijkheid en professionaliteit! Dus contract gauw getekend en sinds 2021 ben ik niet alleen een jeugdtrainer, maar ook een trotse sponsor van BVCB Bergschenhoek.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page